25.6.09

Fäboda...

Idag for vi ändå till Fäboda. Och vi solade och simmade och åt. Imorgon åker vi igen, hela gänget! Grannar, kusiner, vänner, systern. Ska bli kul!:-D
En massa barn som plaskar på där då!
Det blir nog att lägga på tjockt med solkräm och en stor fet matsäck och denna gång även kaffetermosen!
Ikväll har vi simmat oxå. Dottern hade ett litet kalas och vi fick inte vara hemma. Så vi simmade istället. Nu har jag bara 3 gånger kvar till, så är "vinterskåni" borta!:-D

Torsdag

IDAG, är det en STOR dag! Min äldsta dotter blir 12 år.

Värmen håller i sig, och det lovats bli såhär några dar till iallafall!
Borde ju sätta sig i den svettiga heta bilen och fara till havet....9-åringen har farit till Fäboda med en kaveri. Och de andra gnäller att de vill dit, men med en het gammal BMW, utan luftkonditionering, så är man stekt förrän man är framme.
Igår förde jag lillebror till tåget och det var svettigt värre. Han skulle tillbaka till Nylands Brigad och hade militärkläder på sig, så han var halvdöd före vi kom fram. Nu har han inte många dar kvar, 2 veckor.
Igår var jag och simmade andra gången i år. Vattnet var mycket varmare, fast nog är det en plåga ändå att få sig doppad. Det sved iallafall inte denhär gången i skinnet. 5 gånger kvar då förrän man har "vinteskååni" av sig.