22.4.23

Söker nytt gym

Min älskade man är hemma❤️

Finn är glad och han har precis fått sina klor fixade. Det är bara älsklingen som gör det. Han slipar ner dem istället för klipper. 

Igår när jag körde till Jakobstad-Pedersöre tågstation (som det heter istället för att enkelt kalla det Bennäs) kändes det som tågstationen vore mitt andra hem. Jag vet inte hur många gånger jag har varit dit i år. Samma sak säger så många om StudioZ. Att det är som ett andra hem. Och nu när de stänger, blir vi lite vilsna. 

Jag har redan kollat runt och tror mig ha hittat var jag fortsätter efter Maj månad. Gymmet verkar ha bra gruppträningar och de har pump, dock ej Les Mills. Men jag kommer att testa iallafall.

Ole fit fortsätter jag nog med oxå. Det är öppet dygnet runt och man kan fara och träna närsomhelst och jag gillar gymmet.

Nu har vi bara en vecka tillsammans och sen far han och seglar på yachten Visione, som han kom till Finland med den dagen för 13 år sedan 😍 Han ska hjälpa vår kära vän, att segla segelbåten över Atlanten. Det tar väl ungefär två veckor.



Men nu ska vi börja lördagen med en promenad.

Vi sov flera timmar efter promenaden. Jetlag och jag som inte har sovit så bra, behövde det. Ikväll var vi igen till tågstationen. Vi hämtade sonen som kom från Esbo. Han åker till Levi imorgon med syskonen och hans andra familj, utom minstingen dock, som åker tillbaka till armén. Han är krasslig igen. Jag hoppas han inte blir så sjuk igen som senast. Så, imorgon åker jag till tågstationen igen. Som jag sa tidigare, tågstationen är nästan som mitt andra hem🫣