28.4.10

Lite munkkaar och lite mjöd...


Onsdag! Kom kära "Vappen"

Vaknar till solsken! Och efter gårdagens humörsvängning känns det mycket bättre redan det när solen skiner. Idag känner jag att jag har mer energi, humöret är inte så blä, nu har jag lust att göra allt det jag borde! Har dragit på mig en taskig flunssa, men det gör inget just nu!:)
Väntar nu på "Vappen"....hoppas solen skiner då, så man kan grilla gott ute, utan att bli dyblöt och att man får en äkta vårkänsla när man känner doften av det grillade köttet som ligger på grillen!

Igårkväll var jag på en föräldrainfo om fobollen, pojkarna är med i. Kommer att svida att betala den summan det kostar, vi har ju trots allt 3 pojkar att betala för. Det är fösäkringar, licesenser bl.a med i summan. Men vad gör man inte för att få pojkarna intresserad. Den äldsta har ju redan intresset, men de 2 yngre är med första året, så det är nytt för dem. Och sen beställde vi fotbollsdräkter, "Adidas" som kommer att få lagets logo på jogging-jackan. Redan ikväll spelar den äldsta, "hockeykillen" sin första träningsmatch.