12.12.25

Keskinen

Nu har jag testat tre olika menyer denna vecka och bara en av dem sparar jag. Den jag sparar är:



Idag gjorde jag Teriyakiwok med krispig tofu, men det var inte så gott som jag tänkt mig. Jag följde receptet till punkt och pricka, men det blev så salt att jag hamnade och blanda ut allt med vatten.



I tisdags gjorde jag pasta med ärtpesto med rostade solrosfrön, men det var inte heller något jag behöver göra igen. 

Veckan har varit full. I måndags minns jag inte mer vad jag gjorde, men något var det. I tisdags tog jag  hand om barnbarnen och det var helt underbart!! 
Dottern kom även och ville hjälpa. 

I onsdags, bjöd jag min kusin som fyllt 50år på middag på Stationen. 



Jag glömde fota efterätten som var så god. Vaniljglass med, ja, vi försökte gissa vilken sorts kaka det var på fatet, när servitrisen frågade om vi kunde gissa vad det var. Det smakade som kladdkaka, men mycket fylligare och smakrikare. 
Dadelkaka fick vi höra. Det var så gott!! Sen var det en karamellsås ringlad på kakan. Mmmm😋 

Sen igår körde jag, mamma och min gravida lillasyster till Keskinen. Jag blev helt överväldigad av hur mycket varor det faktiskt finns i den butiken. Den första timmen var väldigt rolig, men sen började man bli lite väl mätt av att se på allt överflödigt. Det var ganska folktomt och det överraskade oss. Benen och fötterna värkte av alla steg vi tog. Vi svängde även in till Ideapark i Seinäjoki på hemvägen.