1.1.20

Gott nytt år alla!

Det stormar! Därute! Nästan lite skrämmande!

De senaste dagarnas jobb. Väggarna är kaklade och fogmassan där.



Själv målade jag lite runt fönstren.
Och tyckte dethär mönstret som mittiallt låg på golvet, framgör stegen, som skapats tidigare när vi spacklade var vackert. Galet eller konstnärligt?🤔


Ett nytt år har då börjat. Jag önskar att ni alla får ett riktigt fint nytt år med massor av glädje och kärlek. Och jag rekommenderar alla att gå en Alpha-kurs under 2020.

Fast jag är den som är ganska stel och har svårt att fara med i sånt, gjorde jag det ändå, och efter den känner jag nåt inom mig som förändrats. Jag har ju hela livet växt upp bland församlingar, men Alpha-kursen får dig att hitta nåt mer.

Visst har jag alltid känt eller trott att jag har en tro, men genom Alpha-kursen hittar man nåt mer, på ett varmt och kärleksfullt sätt. Och jag vet att jag är ganska upp och ner, så jag påstår inte på nåt sätt att jag blivit en bättre mänska, men jag vill bli!
Men jag har en vilja och ett sug efter mer. Det har jag aldrig känt tidigare.
Det dåliga samvetet och skammen som jag lärt mig ha från barnsben, är inte bra. Det är mina egna upplevelser av hur jag lärde mig om tro att tro är. Det är väl personligt, hur var och en uppfattar sånt. Men min upplevelse från Alpha-kursen, fick mig känna glädje istället.

Idag känner jag mig inte till så stor glädje dock. Mitt hår är full av damm och näsan känns smutsig av damm. Men som Karllson på taket sa...det är en väldslig sak.


Snart ska jag slänga av mig mina smutsiga byggkläder, ta en varm dusch, äta nåt gott och sen bästa känslan på hela dagen, att få lägga mig ner i vår sköna säng...ja och att äta, jag älskar att äta! Vad vore livet utan mat!

Gott nytt år alla!😘
F'låt, men jag kan inte låta bli använda Snapchat🤭
Jag är 44 år nu och man börjar önska att man skulle åldras långsamt.