13.10.13

Välgörenhetskonsert i Pedersöre kyrka

Väntar med spänning på att konserten ska börja med Markus Wargh, som faktiskt är min kusin:). Viktor Klimenko, Carl-Henrik Fernandi och överraskad och glad att kören Laudate Eum även ska sjunga. Hoppas få se jobbarkompisen Martin då. Och Sören Lillkung dirigerar.

Min kusin Marianne räddade mig från soffpotatisens klönar och drog med mig till konserten:)Den vackra kyrkan var proppfull! Precis såhär ska en konsert vara. Från första stund ska man kunna njuta och känna glädje och sitta där helt betagen av vacker sång. Och när denna Fernandi spelade stannade min värld för några minuter. En annan sak som får mig att njuta, är ödmjukheten som kommer på, att bli påmind om pappa när han spelade dessa samma sånger på sin orgel hemma. Jag smälter då....Avicii

Ack vilken "pain in the ass" jag gjorde denna helg till. Suttit i soffan, och inte uträttat desto mer. Och lite gnällig blir man. Vädret är blåsigt och lite kallt.


Känner inte alls för nån cykeltur heller. 
Vissa gånger saknar jag cigaretterna. Varje rökpaus var ju att döda tid. Och inte heller så värst ansträngande för latheten.
Steg upp med tuppen dock imorse eftersom dottern skulle tillbaks till Åboland. Tågen höll lyckligtvis tidtabellen.Nu är skiftesjobbet över och man får sova en timme längre. Ska även hoppa in på köket på tisdag så det blir lite spännande. Hoppas allt finns kvar i minnet med beställningar mm.
Barnen har höstlov förresten. Imorgon blir det väl skridskoåkning....För typ en timme sen var vi och kollade till måsarnas bo. Fick lite frisk luft och D-vitamin från solen. Alltför lite dock.