24.7.19

Dessa fantastiska dagar!

Dessa fantastiska, underbara dagar vi haft med vår stora familj på Merilä, har tagit slut. Jims familj, som till vår stora glädje, kom hela vägen hit från USA har nu en efter en åkt vidare eller tillbaka. Och min familj som kommit och spenderat tid där med alla. Merilä har varit ett semesterparadis!! Tillsammans har vi haft det så underbart! Allting har varit över förväntan! Allt har gått så bra!!❤

Vi hade tur med vädret! Lägergården var det perfekta stället! Våra familjer älskade att spendera tid tillsammans! Och all den kärlek vi fått och den stora hjälpsamma hand alla bidragit med, gjorde dessa dagar så fullkomligt kärleksfulla och lyckliga! Jag kan inte med ord förklara!

Lägergården

Dags för familjefoto

Älsklingen med hans systerdotter
grillar S'mores....

Du kära lilla....

Sunset in Merilä











Min nya syster och vår fotograf
Älsklingens systerson

S'mores med de kära


Merilä

Merilä

De nya kusinerna älskade att spela kort

Merilä

Min bror med Jims svåger






Min mamma och Jenkki

Min brors söta fru

Söta kusiner

Vilken lycka att ha honom i mitt liv!

Kära Kris


Min syster och hennes söta familj



Vi har både hört och sett och läst allihopas reaktioner, och vi vet att alla har älskat dessa underbara dagar! Det värmer så mycket!! Jag kan inte med ord förklara hur härligt dethär har varit!!
På det sätt både min och Jims familj dessutom kommit nära varann är magiskt!

Jag ville göra som Jims yngsta syster, när de skulle åka från lägergården. Såhär försökte hon stoppa sin man från att plocka bagagen in i bilen😀




I söndags åkte denna härliga familj
tillbaka till New Jersey.
Jims syster med familj
Jims yngsta syster och man, från New York,  åkte iväg oxå, men de skulle först åka till Stockholm och Göteborg....



...tillsammans med denna familj från Maui.
Jims syster med sin söta familj.

Sen åkte dehär paren tillbaks till Helsingfors, med en bil de hyrt! Ganska vågat att hyra bil även om trafiken är så mycket mindre här. Dehär paren kom från Florida och Kalifornien. Jims moster med man och morbror med fru.
Underbara mänskor!


Igår åkte denna familj, som även besökte oss för 2 år sen...jag är så lycklig över hur vädret var på vår sida denna gång. Senast de var här, var det +15 och regn med vind....
Denna underbara familj!


Idag åkte de sista iväg. Jims pappa och flickvän. Tänk att de kom hela vägen hit från Florida...


....nu efteråt har det droppat in meddelanden om tårar som fällts när folk har åkt hem. Det betyder så mycket att vi och denna stora familjeträff har betytt så mycket för dem och att denna familj fått träffats här.
En tomhetskänsla...men vi hoppas att vi får ses snart igen.

Själva bröllopsdagen...























Dessa foton har jag fått på Whatsapp, av min familj, och om några veckor får jag de som Jims syster fotade och även de är underbara foton!!