10.2.17

Epoxi-allergi

Okej. Epoxi-allergi är det tyvärr! Men jag var redan mentalt förberedd på det. Till min förvåning, ska jag trots det, tillbaka till laminering på måndag. Jag trodde jag helt skulle undvika ämnet. Vi ska se vad det blir.

Jag har trott att man inte ska utsätta hälsan för allergi som påverkar den. Jag vet att vid laminering utsätts man för farliga ämnen, men om det kommer en dag när kanske kroppen säger att den fått nog, borde man inte lyssna till den?

Klart det är mitt eget val om jag ska fortsätta eller inte, men jag kan inte heller säga upp mig. Vem klarar sig utan lön?Hursomhelst ska jag till läkare nästa torsdag och diskutera. Det går helt emot min natur att gå tillbaka till det som ger mig eksem och kliar så man skrapar sönder sig själv.

På jobbet i produktion vet nog mina jobbarkompisar att jag använt skyddsutrustning. Jag har varit en utav de mest ivriga när det gäller autoflow. Jag har använt skyddshandskar och långärmad tröja.

Idag har jag skickat iväg papper till Folksam. Nu är det de som tar över och om det blir vidare granskning av detta vet jag inte. Isåfall hamnar jag till Helsingfors på tester.

Skrämmande och obehaglig läsning på nyheterna idag om det som hänt i stan. Vem kunde tro att i vår lilla stad finns mänskor som är kapabla till sånt? Det om nåt är skrämmande! Världen är en rutten plats var vi mänskor är inte värda nånting mer. Tänk vad ledsamt...

....och efter alla tråkiga nyheter idag ger denhär ett gott skratt:)