6.2.20

Torsdag, fredag: Newport-Boston-London-Helsinki-Home

Väskorna börjar vara packade. Och snart ska vi köra in till Kay Jewelers. De har deal på smycken, så jag ska köpa ett halsband till mig.



Sen kör vi mot Boston, och där flyger vi iväg mot London ikväll...😷
Vägen till Boston var regnig, påminde om hemma. Men det gör ingenting. Älsklingens Ford är nog den coolaste bil jag vet! Och med den kan man resa låååångt!

Vi sa farväl till hans bror och mamma. Och de körde tillbaka till Newport. Ledsamt som alltid att säga adjö.

Skechers, Newport RI

Rainy window

På väg till Boston, rush hour


Arriving to Boston 

Hudson at the airport

På flygplatsen

Legal sea food

Boeing 787

Nu har vi kommit till London och ska strax hoppa på flyget till Helsingfors. Känns lite vimsigt i huvet. Sov inte alls på flyget från Boston, det var en "bumby ride" eftersom blåsten förde oss. Flygresan gick till och med en timme fortare. Det tog ca 5 timmar!

Min favoritglass!
Flyget från London gick på 2,5h. Allt gick bra och vi landade i Helsingfors runt klockan 15. Tåget borde ha åkt 18:40, men det var försenat med 45 minuter på grund av nåt tekniskt fel. Vi kom hem nästan 23. Tåget var av det nyare slaget. Vi har enormt bra tåg här! Rena och fina, nå kanske inte toaletterna, men det är så överallt! Vr gör ett bra jobb!

På tal om toaletter, så var det nån som spydde på en av toaletterna före vi ens starta från Boston. Men det var snabbt och ordentligt fixat. Sen igen var det en tjej som spydde på följande flyg.

Man får uppleva alla möjliga lukter under en resa. Skunk luktar väldigt stark och påminner starkt om maijuana. Jag kan inte urskilja dessa två från varandra.