25.5.23

Boom

Veckan går så fort. Redan onsdagkväll. På jobbet finns det ganska mycket att göra. Det kommer in en del varor. Det börjar komma mast till de två större segelbåtarna och bommar. Den bommen som kom igår var enorm. 

De ⛵ som ska vara klara i sommar är dessa två:


Baltic-110 kommer till stan om några dagar, så den lär synas där längs med vägen, eftersom den är 110-fot, vilket betyder att den är 33 meter lång. 
Då kommer det att bli livligt i stan.

Igår efter jobbet for jag till FC på blodgivning. Det gick bra. Sen hann jag bara hem och svänga och mamma hämtade mig och vi åkte till Esse. Det var dags för vår pysselkväll. Namnet kom efter att vi startade gruppen, med att göra julkransar i December 2022. Men vi pratar nog mest. Ibland sitter nån och stickar. 

Om en timme ska jag på Bodypump och nu halvsover jag i soffan.... det var sista Bodypump-passet denna torsdagkväll. Det blir en hel del förändringar från och med nästa vecka på Studion. Men jag har redan hittat flera pass jag kan fortsätta med. Passet idag var svettigt. Salen var full. Och kanske det att jag gav blod igår, gjorde det lite tyngre.