7.3.09

Lördag kom med solsken och vinterkarneval!

Borde ha fotat lite, nu när vi varit på vinterkarneval, men minnet är ju inte det bästa!
Vi sov länge imorse...så det blev att skala potatis när man vaknade. Programmet idag har varit fullt ända tills nu. Nu är det bara 9-åringen och jag hemma. De andra är på kalas.
Minstingarna är på ett pojkkalas. Och 11-åringen, hon är på ett tjejkalas.
Så, jag och min 9-åring for till vinterkarnevalen. Började där med hockeypojkarnas träning och match. Jag satt i ett av båsen och solade. Vilken underbar värme solen gav!!:-D
Men isen, den var sämre, det var rent av farligt att skrinna. Efter att de yngre hockeypojkarna spelat så var det dags för gubbar-ungkarlar att spela och de rev nog ganska snabbt opp isen tror jag. Vi stod en stund och kolla på, och det är nog en väldig fart de kommer med, men det såg ganska roligt ut egentligen, när de fick hoppa över isen, var den hade smält för mycket.
Men allt gick bra, fast vemsomhelst skulle ju ha kunnat skada sig på den dåliga isen.
Kommunen bjöd idag då, på korv, kokosbollar, kaffe och munkar. Det var en riktigt trevlig dag i vackert solsken. Ångrar bara lite att jag inte hade skidorna med.
Såg många bekanta ansikten och det var roligt!
Kommunen hade ordnat många olika slags aktiviteter oxå.
Hoppade över Batukan idag:-/ men har ju varit redan denna vecka på 2 pass. Bodycombat i måndags och pump i torsdags.
Igår hade jag en spa dag nästan. Mamma och jag drog iväg till simhallen, simmade en timme ungefär, badade båda finsk bastu och rökbastu. Doftade gott i den av eucalyptus.
Efter simhallsbesöket drog vi iväg till gymmet och låg 15 minuter i solarium. Så det kändes riktigt skönt efteråt.


Ikväll har vi ännu ett kalas, så det ser jag framemot....