6.3.08

Grandezza som vi laminerar


6 mars

Nu har jag igen köpt ett LM paket, varje gång mina cigaretter tar slut, tänker jag att det skulle ju passa att sluta nu då. Men jag är inte tillräckligt stark, man måste vara så envis med sig själv om man ska sluta röka!
Hörde om tabletter man kan ta, men någon sa, att det har kommit fram att om man äter såna, kan man få psykiska besvär, som självmordstankar, så det låter inte alls bra!
Det är väl så att när man väl bestämmer sig för att sluta röka så måste man planera ordentligt för det.

Idag på jobbet hade vi ganska fullt upp på förmiddagen, men sen var det lugnare eftersom en form skulle vaxas på ett sätt som inte nån av oss på jobbet vaxat förut.
Det kom en man från Finnmaster(tror han var därifrån) och han visade hur det skulle gå till. Iallafall, vi började med att droppa ut nåt från en dunk som luktade hundkiss:-/
Nästan alla på lamineringen stod där med hushållspapper och gnuggade, det är lite som i Karate kid...vax on...vax off...det var inte alls så invecklat, men värrigare är, att det ska vaxas 6 gånger, och med olika medel. Annars när vi vaxar en form, så brukar man laminera i den ca fem gånger förrän man behöver vaxa nästa gång, nu sägs det, att med det vax som vi prövar på nu, ska det gå att laminera nästan 200 gånger förrän man behöver vaxa igen. Så det är ju suveränt!
........
Katt-matdags, roligt att se att vår katt Tintin förstår vad det handlar om redan när han ser paketet med kattmat i.:-) Han hade fångat en mus, tror att det är första han fångar, vad vet jag. Iallafall så hade han placerat den på trappan, kanske för att han ville visa oss:-)
Han är allt rolig.

Nu ikväll ska vi hälsa på mamma, hon bor ju bara några 100m bort....men tänkte slänga mig en stund först.
Så, var det fredag imorgon...