13.9.17

Bills bills bills....

Idag har jag varit till en bank som jag inte använder. Banken har gett sänt mig en räkning som ska betalas "genast" och jag har inte fått någon räkning ens innan som berättar varför och var jag handlat.

Banken säger att jag har nätbankskoder till den banken, vilket jag tycker är så fantastiskt konstigt, eftersom jag har då aldrig sett bankkoderna och aldrig loggat in till den och inte ens vetat att jag har ett konto!

Så nu har jag en räkning på något som ska betalas genast och jag har inte sett den eftersom jag inte loggat in. Fåse vad det blir av detta....men det oroar mig mycket!
Det är under utredning....

Ett annat fall som kostat idag är den bil vi senast köpte och knappt kört med, hamnade på verkstan efter att den helt plötsligt blev död, kostade 230e. Inte alls kul! Det var tändspolen som var sönder. Någon sa att det ofta händer om man byter tändstift och är oförsiktig.

Jag har lite torr hals. Är livrädd att få flunssa. Jag har absolut inte tid att vara sjuk. Jag har för mycket skoj på gång de kommande dagarna....

Igår började jag en ny språkkurs. Fåse om det går att lära sig ett nytt språk...

Tror jag ska sätta på bastun nu och försöka få bort denhär känslan i halsen....