7.2.10

Söndag

Idag har det nog varit den finaste dagen hittills i vinter. Varmt väder och solsken!
Så efter många om och men och funderingar hit och dit vad vi skulle göra så åkte vi till kommunens "idrottspunkt" var det finns skidspår, pulkbacke, ishockeyrink mm.
Först funderade vi på att åka till nån slalombacke i närheten, men vi tog det enklare.
Så när alla skidor, skrinnare och stjärtbrä'n var nedpackade åkte vi.
10-åringen och kompisen som övernattade skrinnade och åkte i pulkbacken, medan vi andra satte skidor på och åkte iväg efter det fina skidspåret och solen sken, det var underbart.
Vårt mål var att åka till grillstugan som finns i skidspåret och pausa där. Jag vet inte hur långt det är till grillstugan, men det kändes långt. Med en 6-åring och en 8-åring så ska man inte stressa, man ska ta god tid på sig. Ibland gick det fortare och ibland lite stelare. Det är många uppförsbackar i spåret så det blir lite tungt emellanåt. Men griniga, det blev de iallafall inte:)
Vi njöt av utsikten. Snö och solsken, finns det nåt vackrare?
Vi kom fram till grillstuga, grillade de korvar vi hade med och drack våra "Grandin".
Sen var det att fortsätta och jag var lite rädd att det skulle vara lika långt tillbaka. Men man hann inte tänka knappt så var man i mål.
Det blev lite pulkåkning före vi åkte hem.....
Ikväll ska det bli hårklippning på 8-åringen, han ser ut som björn vi dethär laget så kan inte vänta längre med klippningen. Sen blir det bastu och läxor!