18.8.14

Södra Finland

Håller på och planerar en weekend-resa till Södra Finland. Via dotterns skola med saker hon behöver. Täcke och kudde fick inte plats när hon reste, så värst bekvämt sover hon väl inte.
Vi kör ner dit, pojkarna och jag. När vi även plockat upp dottern, tänkte jag att vi skulle köra österut, mot huvudstaden. Kanske ett besök till Borgbacken, eller SeaLife, kanske någon fin naturstig.


Har hittat ett förmånligt ställe att bo på. Bed and breakfast. Har aldrig övernattat på bed and breakfast hotell tidigare, men nångång ska väl bli den första. Det jag tittat på ligger i en lantlig miljö, nära en sjö och med gratis fritidsaktiviteter. Gratis att låna roddbåt och cykel. Det låter ju hur trevligt som helst så hoppas det blir bra!
Att leta efter hotell när man har fler än ett barn är enormt irriterande. Det finns inte hotellrum till dig då, utan du måste boka två rum och det kan bli från ca 600e uppåt, för 2 nätter.
Det vill jag inte betala!
Här har vi ett fint rum med fin utsikt om du betalar $83.000/natt. Hur rik man än är, borde det ju svida fruktansvärt mycket att betala så mycket för en natt.


Måndagen på jobbet gick trögt. Den unga rara Ronny slutade jobba i fredags. Han gifter sig snart och drar iväg söderut med sin brud och flyttlasset. Och ska bygga hus istället.
Vi laminerade iallafall jag och de andra unga killarna, lite tystare än vanligt kanske…
Har haft huvudvärk hela dagen. Det luktade stark idag på jobbet av mål. Sov även för lite senaste natt. Tittade på en skit-rolig film, du måste dock logga in för att se den:

BRIDESMAIDS