26.6.20

Gamla hamn

Bra dag på jobbet. Imorse när jag cyklade till jobbet hamnade jag att trampa snabbare än vanligt eftersom åskan var på väg mot mig. Två magiska blixtar hann jag se under cykelturen. Och jag hann fram till jobbet i tid. Bara några minuter senare kom regnet.


Denna magiska vyn av åskan på kommande försökte jag få på bild från jobbet idag, men lyckades inte riktigt.


Mot eftermiddagen blev det tyst och lungt på jobbet. De flesta åker hem vid halvtre, så jag smet vid tre.

Idag var det en ung kille som frågade om jag har varit ut ännu med min båt. Och han var så glad att det var jag som vunnit den. Han är inte den första som säger så. Jag tror nog jag på riktigt har världens bästa arbetskompisar.


Direkt efter jobbet cyklade jag hem, tog bikinin, cyklade till Gamla hamn. Simmade, vilket jag kanske inte gör fler gånger där. Vattnet är grumligt, lerig botten, och det är sjögräs överallt som jag har så obehag av.
Man blir fort bortskämd med sandbottnarna och det renare havet och stränderna i Fäboda området.

Kanske stan sko ta och fixa till denna strand på Gamla hamn. Det fixas ju överallt, så staden måste ju vara miljardär. Det är tunnlar, fotbollsarenor, nya byggnader och förstås vägarbeten överallt. Så till denna strand räcker det nog pengar då oxå.

Hursomhelst fick jag doppat mig och sen låg jag i solen en stund. Och det var ju skönt.

Nu har vi ätit risgrynsgröt från Endivo, som lagar den godaste!

Jag tror nog jag får snart fara ut igen. Det är 28 grader här inne...men det blir kyligare snart. Totalt idag på cykel blev det 27km.