9.10.10

Lörrrda

Lördag är här och älgjakten fortsätter. Inte nån som jagar i vår familj, men jag såg några älgjägare på väg till stan. Min mamma fyller idag och därför körde jag iväg till stan. Köpte en fin ljusbehållare och i den ryms 3 värmeljus, önskar jag hade en bild, fin var den, sen blev det AloeVera hudkräm och en blomma. Brorsan fyller år han oxå snart, så till honom köpte jag en snygg tröja. Stod och tittade först på några Xbox spel, men när man inte vet om han gillar spelet så vågade jag inte köpa.
Senare idag blir det kaffe hos mamma och hon har gjort en pinocchiotårta. Det ska smaka det!
Jag höll mig dagarna 3 denna gång när jag försöket hålla mig ifrån cigaretterna, men idag gav jag opp. Alltid är det 3:dje dagen som är värst. Att man ska vara så idiotiskt svag och lättlurad av den egna hjärnan.
Men ska fortsätta på måndag. Denna gång kämpade jag verkligen mer än jag annars brukar, så kanske det tar sig. Kanske jag håller på och blir vuxen när jag försökte denna gång mer än jag gjort på länge! Det värsta är ju dendär känslan man har. Man blir yr i huvet, man känner sig trött och nere, när man konvsererar med någon så känns det som om man är långt borta och inte riktigt hänger med....nikotinplåstret är det som fungerar bäst mot dehär känslorna. Denna gång testade jag nåt nytt, som är som en inhalator, säkert bra, men inte lika bra tyckte jag.


Många säger, ska man sluta röka ska man inte använda nåt sånt. Kanske det fungerar för dem det, men inte för mig. Det har jag ju märkt. Svarta dagar skulle det innebära för mig....
På jobbfronten har det varit tråkigt oxå. Men det är bara att fortsätta även om hoppet håller på och tryter. Tur när man då ibland får hoppa in på talko hos brorsan. Hans fru brukar ju vara ledig ibland eftersom hon jobbar skift och detdär med att bygga hus, det är roligt, och det tar bort frustrationen när man får tänka på annat.