9.10.10

Lörrrda

Lördag är här och älgjakten fortsätter. Inte nån som jagar i vår familj, men jag såg några älgjägare på väg till stan. Min mamma fyller idag och därför körde jag iväg till stan. Köpte en fin ljusbehållare och i den ryms 3 värmeljus, önskar jag hade en bild, fin var den, sen blev det AloeVera hudkräm och en blomma. Brorsan fyller år han oxå snart, så till honom köpte jag en snygg tröja. Stod och tittade först på några Xbox spel, men när man inte vet om han gillar spelet så vågade jag inte köpa.
Senare idag blir det kaffe hos mamma och hon har gjort en pinocchiotårta. Det ska smaka det!
Jag höll mig dagarna 3 denna gång när jag försöket hålla mig ifrån cigaretterna, men idag gav jag opp. Alltid är det 3:dje dagen som är värst. Att man ska vara så idiotiskt svag och lättlurad av den egna hjärnan.
Men ska fortsätta på måndag. Denna gång kämpade jag verkligen mer än jag annars brukar, så kanske det tar sig. Kanske jag håller på och blir vuxen när jag försökte denna gång mer än jag gjort på länge! Det värsta är ju dendär känslan man har. Man blir yr i huvet, man känner sig trött och nere, när man konvsererar med någon så känns det som om man är långt borta och inte riktigt hänger med....nikotinplåstret är det som fungerar bäst mot dehär känslorna. Denna gång testade jag nåt nytt, som är som en inhalator, säkert bra, men inte lika bra tyckte jag.


Många säger, ska man sluta röka ska man inte använda nåt sånt. Kanske det fungerar för dem det, men inte för mig. Det har jag ju märkt. Svarta dagar skulle det innebära för mig....
På jobbfronten har det varit tråkigt oxå. Men det är bara att fortsätta även om hoppet håller på och tryter. Tur när man då ibland får hoppa in på talko hos brorsan. Hans fru brukar ju vara ledig ibland eftersom hon jobbar skift och detdär med att bygga hus, det är roligt, och det tar bort frustrationen när man får tänka på annat.5 kommentarer:

 1. Förstår att det är kämpigt att sluta röka. Jag är så glad att jag aldrig börjat. Hoppas att du lyckas bättre till veckan. Kämpa på - till sist går det!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Morron.
  Tillåt mig småle :)
  Måste bara fråga : Jagar ni älg i stan ?
  Annars det där med rökningen... Visst är det en knepig sak att att bli av med....en dyr last.
  Men det går nog att sluta... Jag tycker at du skall försöka nåt knep som inte har nån surrogat för att lägg i munnen....Då ersätter du det ena problemet med det andra.....
  Fast vi är alla olika. Jag håller tummen att du lyckas ngn dag.När du känner för det ! Lycka till !

  SvaraRadera
 3. jo absolut petra jagar vi älg i stan:D nej det var i öja:) du vet ju hur det är att vara rökare så du har nog rätt. Carina, ja, det är de smartaste som förstod att inte börja:D och vi som ville bevisa vår som man då trodde, tuffhet o attityd började:D

  SvaraRadera
 4. Tack för din kommentar på min blogg!
  Och ja fy för tusan, det där med rökningen är inte lätt. Är i samma sits som du, slutar och börjar, slutar och börjar, slutar..... ja du vet!

  SvaraRadera
 5. Anneli, vad bra att ha en som förstår hur det är! Tack för ditt inlägg!

  SvaraRadera