12.5.13

Ut och cyklarMorsdag Mother's day

Idag hade jag med hjälp av syster Camilla tänkt färga håret med slingor i, och jag hade kollat på nätet vilken hårfärg jag skulle ha, men tydligen så säljer inte L'oreal dessa färger mer i denna stad. Så jag får nog hitta på nåt annat.
Vi firade mamma ikväll, morsdagspresenten var samma som ifjol, ett presentkort, till blomsterbutiken, så nu har hon mer att slösa i år igen när hon börjar påta i trädgården.Till mig själv köpte jag som morsdagpresent, en vandringstidning, utemagasinet. På måndag ska jag fara till biblioteket. Fick tipset av den snälla rara tjejen som jag träffat på våra vandringar att man kan låna en massa tidningar om vandringar. Undviker romaner. Det ska vara böcker och tidningar där man lär sig olika ting. Hoppas bara att jag hittar mitt bibliotekskort nånstans.
Jag har inte köpt nån tårta alls, vi firar inte så mycket, men jag tror att jag kanske slår ihop en plättsmet med blåbär i. Pletar in bed heter det ju på engelska:) och förstås en massa lönnsirap på och bacon som tilltugg.


Denna låt tillägnar jag alla mammor därute: