23.4.23

Sunday morning

Söndagmorgon och så småningom blir det 🥞. Älsklingen är trött och håller på och vaknar till. Jag hör hur Finn och han härjar. Det är lek på gång och Finn hörs vara helt lyckligt galen. 

Efter morgonmålet åkte vi till kyrkan. Vi åkte dit i god tid för att kunna fråga prästen ifall det var okej att man läste upp min svärfars namn i kyrkan. Och det var det. Så vi var upp till ljuspolen och tände ljus för min mans pappa.

Efteråt satt vi en stund och pratade med prästen Åsa. Väldigt fin känsla. Att hon tog sig tid för att riktigt sätta sig ner med oss och fråga min man hur han mår. Och det gav mig sån tacksamhet. Min man är den som alltid tänker på alla andra än sig själv. Så jag var så tacksam att hon frågade honom hur han mår.

Efter kyrkan for vi och handlade mat till veckans luncher. Hem på söndagslunch och sen till tågstationen. Och sen till dotterns lägenhet, för att mata hennes katter.

Nu ska jag vara kattmamma i en vecka. Nelly och Sixten. Sixten är en svartvit katt och har från födseln haft en alldeles egen personlighet. Kan man kalla det personlighet för en katt?🤭Lynne heter det ju. 

Sixten gillar att bara vara inne i sitt rum. Han är blyg. Gillar inte folk. Så dottern har gjort en alldeles egen hörna till honom. Med ett katt-träd och allt vad han behöver. 

Ikväll ska vi använda upp färsen och göra hamburgare.

Finn tidigare idag som hittade en stor isklump nere vid sjön.