31.8.24

Lycklig dag

Ni kan aldrig tro vad som hände idag! 

Min man tappade sin vigselring för 4 år sen. Vi blev ledsna förstås, men för att ha en vigselring åkte vi då för 4 år sen in till en guldsmedsaffär och köpte en ring för 20e. En så billig ring känns ju fake och det var ju inte den rätta.

Vi har pratat om det. Att hyra en metalldetektor. Och mitt i allt så började jag kolla runt för lite mer än en vecka sen om det gick att hyra en sån. Jovisst. Cramo hade för 11e. Värt priset trots att man inte hittade.

Så idag började jag dagen med Mini Ball Pilates workout. Efter lunch började jag leta med metalldetektorn. Älsklingen gjorde terassen klar. 

Inte hade jag riktigt, på riktigt trott att jag skulle hitta ringen. Älsklingen gissade att ringen skulle kanske kunna finnas i komposten, eftersom han kom ihåg att det var det han höll på med den dagen han tappade den. Men att hitta den kändes nog övermäktigt ändå.

Men jag började på....





Medan jag letade bad jag till Gud och jag kände mig så ovanligt stark i min bön idag. Jag kände riktigt hur Gud fanns där. Jag kan inte förklara känslan. 

Jag hittade tre plåtbitar först. När jag kommit till botten av komposten meddelade metalldetektorn om något igen. Vad tror ni låg där!!!

Jag skuttade, hoppade, av lycka, tårarna började rinna och jag ropade rakt ut att jag hittat ringen och att mina böner blev hörda. Älsklingen kom fram till mig. Han trodde inte sina ögon. 


Jag tackade Gud! Jag hyllade och tackade honom i tysthet när jag fortsatte mocka myllan. Jag var helt som i extas. Det var inte bara för att jag hittat ringen, utan för att jag kände hur starkt Gud var med mig.

Ikväll var vi hos mamma och där var det mäktiga raketer på gång.