16.2.21

Fastlagsbullar

Tisdagen går mot sitt slut och det har varit en bra dag! På jobbet hann jag med det mesta jag behövde. Men jag smet iväg vid halvtre för att fara och besikta sonens bil vid tre. Den gick inte igenom, men det var lite väntat. Men, det blir inte så dyrt som jag tänkt. Bara lite småfix.



Sen var jag som jag sa igår, via Instrumentarium. Hon hittade inget fel på glasögonen, men tyckte att det lät lite konstigt med det där suddiga, så hon bokade en ny tid åt mig till optikern och ifall något är fel fixas glasögonen. Men jag tror nog som hon sa, att jag ska börja använda de så att jag blir van. Så vi får se hur det går. 

Sen for jag och handlade till kvällens middag. Idag är fastlagstisdagen. Så nu har vi fastlagsbullar. Vet inte ännu om jag äter en eller int....har ju redan fått en på jobbet som jag slukade i mig i sån hast att jag mådde dåligt. 


Det värsta med att ta min paus är för att jag tar min paus mitt i röran var jag jobbar, (på grund av coronan) är att det kommer in folk hela tiden och det känns inte så fräscht att sitta där och äta....och än värre om nån frågar hjälp, och man har munnen full med bulla. Så halvvägs in i min bulla, smög jag iväg till fastighetskillarna och kunde äta klart där.



Ikväll har jag även varit på Bodypump. Det var tungt, men det gick vägen igen! Några av låtarna från träningen. Nu är snart nytt program på kommande.