6.5.09

Jordskalv...!

Ett jordskalv kändes på bägge sidor om Kvarken vid 01-tiden i natt. Jordskalvet var 3,4 på Richterskalan, vilket enligt Seismologiska institutet är ovanligt mycket på våra breddgrader.

JAG VISSTE DET! Jag var ännu vaken när det dundrade till. Och jag berättade senast igårkväll, före dethär jordskalvet hände, för min granne att det dundrade till några kvällar innan, men jag viftade bort det. Kanske det t.om med var nåt liknande den kvällen?? Men det måste ju ha varit nåt annat? Annars skulle ju S.I vetat om det oxå. Så, detdär var FÖRSTA gången i mitt liv jag upplevt ett jordskalv. Det är nog lite spännande. Man får hoppas att det inte någonsin kommer att bli några kraftigare jordskalv än dethär.

Onsdag

Raindrops keep fallin´ och my head....

Regnväder...igen...och kallt...fryser....men har kaffet på och ska snart njuta av en het kaffedrink. Men nog är det lite skönt ändå när det regnar. Då kan man sitta vid datorn, (sån datanörd som jag är) utan att behöva tänka att man borde vara ute. Och huset kan man städa sen...:-) fast det gjorde jag igår! Minstingen vaknade nyss, han njuter av att sooova länge.

Ikväll spelar Finland en hockeymatch igen, men nu är det väl, vinna eller försvinna! Jag kan inte kolla! Jag blir så nervös, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag ska nog kolla på "Rent hus" istället och bara ibland kika på ställningen Finland-Usa. Håller tummarna! Det är lite coolt vet ni, för min man, är bekant med "Leo Komarov", hans pappa, jobbar på samma ställe som min man, och "Komarov" han har varit i jobb där. Nåja, han är ju från trakten, det är nog många som tycker det är coolt att ha en hockispelare i VM, som är härifrån:-)
Det är säkert kul att kolla på en ishockimatch i VM och se ett bekant ansikte....

Nääe, nu måste jag bara pigga upp denhär dan med bra och roliga musiklåtar!

Tine:
http://www.youtube.com/watch?v=6dYdIGTkiok&feature=PlayList&p=18E92B061C3C9A16&index=59
Dina
http://www.youtube.com/watch?v=giwt4_grTH8&feature=PlayList&p=18E92B061C3C9A16&index=56
Dina:
http://www.youtube.com/watch?v=SgkWBWzz54M&feature=PlayList&p=18E92B061C3C9A16&index=58