10.5.19

Helt åt skogen....

....den meningen sa en av inköparna idag! Och nog är det så sant! Det är helt åt skogen! Alla har panik.


Vi har 3 båtar i sjön, nåja den tredje åker i snart. Men det är fullständigt kaos när det handlar om delar som folk vill ha.


Arbetsledarna drar håret av sig i panik över alla delar som måste skickas till olika smidare med mera och göras om....


....medan vvs:arna inser att det fattas några bultar eller slangar och att de har för liten pump som måste bytas ut...

...någon väntar och väääntar med panik på ett paket som måste anlända genast från nåt maritimt företag.


En inköpare får en uppgift att beställa nåt, dagen efter frågar man om varan anlänt....panik, panik, panik!!

I köket springer man benen av sig för alla som är hungriga...och disken svämmar över trots att man ger järnet...


Mrs M som har minst fyra personers jobb, har huvudet fullt av siffror som flamrar för hennes ögon medan hon ser över fakturorna....och städerskorna som tyr sig till henne med frågor och lagerarbetarna som vill hitta delar från hyllorna och sen är hon inköpare däremellan och man undrar hur det kan vara möjligt utan att tappa greppet...men hon är lugn och vänlig och är så hjälpsam!


Fastighetskilllarna jobbar från fem på morgon till midnatt, de är trötta....men de kan inget annat än stanna kvar eftersom de är de riktiga och de äkta experterna när det handlar om allt från fastsättning av bulb....sjösättning av båtar med mera.

...chauffören har säkert 1000km på en dag fast han kör runt i nejden, hans huvud värker när han borde vara på fem ställen samtidigt....och han undrar i sitt sinne hur det sko vara att kunna klona sig själv....

...och själv gnäller jag över mitt tunga jobb när jag borde tänka mer på hur mina medarbetare har det...

...produktionsarbetarna klappar ihop en efter en med att bli sjuk eller få burnout...hur kan det ha blivit såhär?? Hur kan vi ha låtit det att gå såhär?

Vi duktiga finländska arbetare med vår stolthet sväljer och tänker att vi ska klara allt! Alla tiger...ingen vill säga nåt för då ses man som vek...