25.12.20

White Christmas

En sån känsla!. Att få vakna, utan väckarklocka. Dessutom att vakna till en vit juldagsmorgon med endast minus 1 grader.  

När juldagsmorgon glimmar, jag vill till stallet gå...

...ikväll har jag bakat en dajmkaka. Som ska vara i frysen. Lite som glass. Imorgon kommer mamma på besök och hoppas även att lillebror kommer som bor i Helsingfors. Ni hittar receptet på "Mina favoritrecept". Om ni använder mobilen, måste ni välja, "visa webbversion" för att hitta mina recept. 

Imorgon firar vi även min födelsedag, som kommer emot på söndag. Då fyller jag 45 år, trots att jag känner mig barnslig som en 30- åring. Men hej, igår igen fick jag höra som jag hört förr, att jag liknar Jessica Biel och hon är ju yngre än jag🤷‍♀️

Whatever, så har jag tack vare min älskling mer och mer lärt mig att inte bry mig alltför mycket om ålder och utseende. Och det är precis vad jag behövde, eftersom det störde mig så mycket för några år sen. Nu bryr jag mig mindre och mindre och vad är väl skönare än det! Det betyder inte, att jag inte bryr mig att om hur jag ser ut, men jag har slutat försöka vara nån jag inte är.