16.2.08

16 februari

Lördag och jag sov inte så länge som jag brukar:-) steg upp redan 8, och drack mitt kaffe och läste morgontidningen. Energi hade jag tydligen för jag började städa, så nu är det renare här igen. Känns jättebra. Sen fortsatte jag och lagade mat, annars äter vi sååå sent på lördagar, men idag var maten klar redan 11....
Sen plockade vi fram skidor, min kusin och jag hade pratat om att kanske skida på lördag, och vädret var ganska bra, fast det blåste, vi bestämde oss för att åka bara till byns eget skidspår istället för kommunens som finns i Larsmocity.:-)
Men skidspåret var så dåligt, så min 10 åring höll på att svänga om....det var isigt och strävt på samma gång eftersom blåsten har strött ut kvistar, bark m.m på skidspåret.
Ett varv skidade vi, så fick det räcka.
Men själva kände vi att vi ville få ut mer av skidandet, så vi drog iväg istället till Larsmocity.
Där var skidspåret mycket bättre och mera snö, men även där fanns smått med kvistar i spåret, men det gick ändå. Så vi skidade 3km, så det blev nästan 5km i spåret idag.
Vi har pratat om, att nångång ta med termos med varm choklad och ta en längre tur i skidspåret. Snart är det Barnens-vasalopp och då ska väl spåret göras i bättre ordning så kanske det går bättre sen att skida. Nåja, vi får se....
Kollade på Euroviisut igår men blev så besviken, alla bidrag var urdåliga!
Och varför varför ska man ENVISAS med att sjunga på finska????
Fattar de inte att de inte har en chans i Eurovisionen då?
Kanske jag borde ställa upp nästa år!?!
Försöker komma till svenska Melodifestivalens: lyssna på alla bidrag, men kommer inte in eftersom så många lyssnar just nu att det är överbelastat...:-/ måste försöka senare.