14.5.22

(Ny) bil

Blev verkligen häpen imorse när klockan var 9 när vi steg upp. Fasanen är ännu kvar.



Det blev morgonmål och sen cyklade jag till gymmet. Det är skönt detdär att träna i egen takt till egen musik. 

Efter gymmet fick jag ett telefonsamtal från min boss som undrade om jag visste vart vi lagt "battens" till seglen. Jag kom ihåg detdär paffröret som kom med seglen. Jag blev tvungen att tänka en stund och även ringa min jobbarkompis. Det borde ha varit på samma ställe som seglen kom vi fram till.

Jag åkte till jobbet för att få syn på paffröret med dess innehåll. Men vi kom fram till att det paketet var nåt annat till seglen och att det som riggarna från North Sails behövde var ett annat paket. 

Vi ringde runt och vi kom fram till att paketet fanns kvar i byn. Så projektledaren satte sig i bilen med släp och hämtade det. 
Det var ju tur att det var så nära. Det är inte alltid så lätt när nåt saknas och man börjar undra om paketet ens kommit fram. När riggarna kommer hit, stannar de ju int så många dar. Men det slutade lyckligt.

Igår då! Köpte jag en bil. Det blev en till billig bil. Jag gav 400e för den. Så fåse om den rullar hela sommaren när sonen ska köra till jobbet. Det blev en gammal Nissan Maxima. Så när det slutar regna, ska vi byta till sommardäck.



Vi har varit ett varv till Ekorosk och K-Rauta i regnet. Den gamla tanten i villan bredvid, vill ha en ny trappa....

...såhär ser det ut när minstingen tar hand om Finn.


Vi bytte till sommardäck jag och pojkarna medan älsklingen försökte fixa till pizzaugnen inför morgondagens pizza. Han vill få ugnen hetare. Regnet kom tillbaka under tiden, så det blev lite kyligt. När vi var klara satte älsklingen på grillen och vi grillade ribs.