8.3.10

En award till dig:























Denna award har jag fått av Lisbet och jag tackar henne med glädje! Tusen tack!
Detdär gjorde mig glad!
Lisbets blogg hittar ni här nere till höger "Carpe Diem"
Jag delar även ut denna award till mina bloggvänner:

Så här gör man:
1. Kopiera awarden på er blogg!
2. Länka till personen som gett dig awarden!
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv!
4. Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till!
5. Länka till deras bloggar!
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award!

7 intressanta saker om mig själv:
1. Har 7 syskon, 5 brorsor och 2 systrar. Vid dethär laget vet nu hur min egen familj ser ut, så det hoppar jag över:)
2. Jag är utbildad barnledare, men har en fantasi om att studera till nåt annat....det är svårt eftersom jag inte kan riktigt luska ut vad det är jag vill....så jag måste bara tänka vidare och kanske det lyser en glödlampa en dag ovanför mitt huvud.
3. Jobbade som laminerare i 2 år på ett båtföretag, tungt arbete, men det gav en kick av energi och man brände rejält med kalorier:)
4. Jag tränar regelbundet, minst 2 ggr/vecka och kör mest med bodypump och zumba, men bodycombat och batuka går an! Simmar oxå ibland....
5. För 7 år sen miste jag min pappa i en oväntad hjärtinfarkt, han blev bara 54 år gammal. Den sorgen har format mig till den jag är idag! Life is short, enjoy!
6. Hockeytokig! Det blev jag när min 10-åring började spela så nu spelar de 2 yngre pojkarna oxå. I mitt sinne funderar jag själv på att till hösten fara med i nåt "mammateam" om man hittar nåt sånt....:) Älskar att skrinna, men som jag sagt förut, borde lära mig bli bättre.
7. Musiktokig, men det skriver jag inte om, det vet ni oxå redan. 7 intressanta saker om mig, eller? Det vore intressant att se sig själv som i en film, så att man fick en uppfattning om hur man är som person:)
Frågar man nån, så svarar de ju förstås att man är en vänlig själ:) Men eftersom jag är så tankspridd, fjantig, energisk tant som aldrig växer upp....så undrar man ju om folk tycker likadant som jag....huuua!!

Denna award delar jag ut till 7 andra bloggare som finns under "Min blogglista" nere till höger. Tack Carpe Diem än en gång, du borde vara en av dem, men du har fullgjort uppdraget:) Så en award ger jag till Carina, MonElisa, Buttra Molnet, davidbjorkskog, Virriga tankar från Rasses mamma, LillSickan och Cajsa K...var så goda! Hoppas ni blir glad som jag!