17.2.10

Måste bara...

Skriva ner nåt som lät så intressant att jag måste testa det. Tack Carina för tipset! Ja, vi heter båda 2 samma sak!:)
"Carina" skrev om livets kryddor, kanel och kardemumma:
Det är gott att strö i lite kardemumma i kaffet,
eller vill ni piffa till chokladen så testa:
Kaneldoftande choklad
Vispa samman 2dl mjölk och 1-2tsk kakao.
Tillsätt 2tsk socker, ½krm kanel, ½krm kardemumma.

Vilken slöfock jag är idag. Trött efter en natt med för lite sömn och hela kroppen vill bara sträcka ut sig och vill bara slappa. De senaste dagarna har huset varit ordentligt ödigt fast jag plockar upp saker jämt och ständigt och igår t.ex dammsög jag huset, men ändå är det som om jag inte får nån kontroll över råddigheten just nu. Det som råddar mest är alla skridskor och ishockeyutrustning som ligger utspritt. När jag tror att jag har slängt all utrustning i ett skåp hittar man ändå fler. Och man borde ju egentligen ha ett helt hus avsedd endast för ishockeyutrustningen:) Iallafall ett eget rum till det. Det börjar ju ganska fort stinka om man inte får det utrustningen torr efter varje träning. Så svettiga som pojkarna blir är det ett måste!

Imårse åkte jag in till stan. Besöker den stan alltför sällan numera. Blev förvånad av att se hur långt man kommit med Ämbetshusbygget när vi körde förbi där en dag.
Var in till Instrumentarium, dotterns ganska nya glasögona hade en skruv lös, kan inte låta bli att skriva så:) nej, skruven hade försvunnit, så de fixade glasögonen helt gratis p.g.a att vi köpte dem där. Efteråt hade jag tänkt åka till "loppiset" men det öppnade först 10, så jag svängde in till Sportis gym och la mig i solariet en stund så att klockan skulle ticka iväg. Kyligt var det allra först men fick snabbt upp värmen. Efteråt gick jag i allskönsro på "loppis". Idag kollade jag igenom borden noggrannare än jag gjort på länge. Emellan 2 bord hittade jag ett fynd, som jag inte trodde skulle vara möjligt! En sparkstötting! Precis det jag redan länge tänkt att vi måste skaffa. En såndär mindre modell som passar åt minstingarna. Och priset 25e är ju enormt billigt! Den var i perfekt skick och en sån kostar väl runt 99 euro som ny.
Söker efter ishockeybyxor åt de 2 minsta oxå och jag vill hitta några som är riktigt billiga. Det är nåt de inte nödvändigtvis behöver men de vill ju ha såna;) när de har allt annat som hör till utrustningen.