29.4.10

Svär så spottet yyyr...GRRRRRRRRR!!! #%#%!!

Jaaa, jag kan bli så ARRRG, så det är inte klokt att det måste finnas såna klåpare som råddar till på nätet! Fick ett hotmail av en vän idag, var det stod att hon hade blivit rånad, att hon satt fast i England och inte hade pengar att ta sig hem, att hon skämdes att begära pengar, var rädd att hon skulle förlora huset blablablaa.... Jag känner henne så väl så jag visste genast att detdär stämmer INTE. Kollade hennes facebook sida och insåg att det var fler än jag som hade fått mailet. Nå, man får väl vara glad ifall det inte händer en själv. Det skulle vara fruktansvärt!!
Tänk om folk trodde man begärde pengar av dem. Vilken skam!!

Iallafall så stinker huset av olja. Idag har jag bakat trippelsats av samma munkar som igår. Jag blev en aning trött att stå och vända dem så det är nog tur att man bara behöver göra munkar en gång i året! Och jag gillar inte alls lukten av olja....

Ikväll blir det hockeyavslutning. Så det ser man ju framemot:D Pojkarna kommer att vara väldigt stolta över att få sina medaljer eller pokaler, eller jag vet ju inte om de får nåt alls:)
Ska sätta in ett foto sen ifall de kommer hem med nåt fint. Alla batterier tycks vara tomma för tillfället. Har försökt med ett tjugotal batterier, men alla är tomma. Kameran slår av genast....men är man snabb, så hinner man ta ett foto:) sen slår kameran av igen:)

Gårkvällens fobollsmatch slutade 2-4 till motståndarlaget, det var eju nbart en träningsmatch, första matchen för i år:) Så vi kommer nog igen. Vi mammor som stod där och hejade tänkte faktiskt fråga åldern på den spelare som gjorde målen....men det är ju inte längden som avgör!