31.1.21

Voxtorp

Idag har vi haft telefonsamtal till Ikea och gått igenom hjälpköksinredningen. Vi kommer att beställa Voxtorp och det torde finnas på lager så kanske leveransen inte är så lång. 

Bänkskivan till köket kommer först i slutet av februari. 


Men nästa vecka borde vi få vitvaror.

Har börjat undra över varför all energi går ur mig när helgen kommer och vi undrade lite idag om det faktiskt kan vara nånslags utmattning på gång. 

När jag jobbar måndag till fredag är jag, min hjärna och kropp, så inställd på att ge allt vad jag behöver, och det går av sig själv liksom. Ekorrhjulet snurrar och jag är ekorren som springer i full fart därinne. Jag gör vad jag måste och känner mig duktig och effektiv när jag ger på och jag trivs på nåt sätt bra.

När fredagkväll kommer, då är det så skönt! Jag släpper på spänningen från jobbet och slappnar av. Så när lördag och söndag kommer, är jag full av obehag av att jobba, jag känner obehag ända upp i halsen, så då börjar jag undra vad jag har för fel.

Imorgon är en ny vecka och då har jag kurs tisdag och torsdag, ifall de blir av, trots coronaläget. Och det ser jag fram emot, med det, är mycket för att jag får sitta ner och bara lyssna och int röra på mig. 

Nå, vi får se hur det blir. Kanske denna trötthet går om så småningom.

Dagens foton: