22.2.15

Ny bil...

I helgen köpte vi en ny bil. Ja, som jag tidigare berättat, så har jag ju varit i en bilkrash, så försäkringsbolaget tar min gamla Volkswagen. 


Lite vemodigt att de tar den, eftersom det var älsklingen som fixade bilen till mig för 3 år sen, när den gamla Mondeon jag då hade, fick vatten i motorn eller nåt ditåt och hamnade till skroten. 
Nå, vi köpte en Volkswagen igen. Och den är så fin! 


Helgen har varit lugn annars. Här är vi ännu krassliga. Husbygget går lite på tomgång tills vi är pigga och friska. Idag har vi jobbat lite med fönsterinpassning.

Det är en skön känsla just nu. När jag vet att jag framför mig har en hel vecka ledig.
Bara vi nu hittar på nåt att göra och inte blir och sitta...

Jag har drömt mycket de senaste nätterna. Igårnatt hade jag en lite rolig dröm. Jag var rädd, men mer beslutsam att klara mig, än att ge upp.

Ett järngrind, mellan mig och en björn. Och björnen ville ha mig, fast det fanns både get och rådjur tillgängliga på hans sida. Så björnen klättrade uppför grinden för att komma över. 


Nå, jag gjorde samma sak. Det resulterade i att björnen hamnade på min sida av grinden och jag på hans sida av grinden, så igen stod vi mittemot varandra med en järngrind emellan oss. Ni skulle ha sett björnens förvånade, förvirrade, förnedrade min när han insåg det. 


Det var då, som jag började bröla, skrika hårt och högt mot björnen. Och han blev så rädd att han började skamset backa iväg. Sen vaknade jag väl, för mer minns jag inte.