21.8.22

Chill

Helgen går så fort alltid. Fredagkväll smaskade jag i mig en väldigt onyttig grillpanna från Auto-grillen. Jag har nämligen en tid till kolonskopi. Och är begränsad vad jag får äta. Man ska bara äta ohälsosamt typ. Vitt bröd, pasta...


.....jag är inte speciellt orolig över nåt, men jag har lite problem med tarmar från och till. IBS är en sak jag gissar att jag har. Jag är inte så bra på att välja mellan vad jag får äta eftersom allt det jag äter får jag inte. Grönsaker, frukter, bär, fullkornsbröd...eller så är jag bara lat som vanligt att hitta på. 

Jag har inte så mycket energi just nu att göra nåt alls. Jag får ju äta ris, pasta, kött, kyckling, mm så jag vet inte vad jag gnäller åt. Men jag beställde grillpanna iallafall, för att jag inte ville lägga energi på att koka en middag till mig själv. Så det får väl gå några år tills nästa gång. Grillpannan var god förutom korven. Den var inte min favorit. Ska man äta korv ska det vara typ Eetvartti, Bratwurst eller Kabanossi. 

Lördag så städade jag. Och tvättade kläder. Tog promenad med Finn och for på kvällen på middag med älsklingen till Delhi house. Har ni inte provat deras Butter chicken, har ni missat nåt!! Det är ett måste! 

Idag vill jag bara vila. Jag känner mig lite lite snuvig, men det lär visa sig om det är nån tillfällig sak.