7.9.24

Hälsoresan

Det händer nu! Det närmar sig! Min hälsoresa! Och ifall min önskan blir verklighet så kommer jag att få en jobbarkompis med. Så nu håller jag tummarna för att allt ska gå vägen. När jag bokade denna resa så tänkte jag, att jag inte känner någon som är intresserad av en resa nu. Men skulle jag ha tänkt efter lite skulle jag ju ha kommit ihåg att jag tidigare pratat om att resa med min jobbarkompis. När jag berättade om denna resa blev hon väldigt taggad. Resan var redan fullbokad när jag i Juni fyllde i mitt intresse, men jag tänkte jag fyller i, ifall någon avbokar.....till min lycka så fick de fler platser insatt och jag slapp med. 

Så igår sa hon att hon skulle så gärna komma med. Så jag tänkte att trots att det är så nära resans avgång kan jag ju iallafall göra ett försök. Så jag kontaktade de som ordnar resan och blev väldigt glad när de lovade att kolla upp ifall hon ännu ryms med. Och svaret jag fick var att det inte torde vara något problem! Så jag hoppas att hon kommer med. Jag skulle absolut känna mig bekvämare att ha en person med mig som jag känner.

Nu ska jag så småningom ställa mig iväg till Mini ball Pilates workout på Studio Z. Om ni ändå visste hur bra denna träning är! Man blir inte direkt svettig, men oj vad det känns av! Efter det ska jag baka till min brors 50-års fest. Det blir de godaste kakorna jag bakade för två veckor sen. Kanelbullesnittar. Världens godaste kakor. På riktigt!! Här är länken till receptet: