27.8.22

Venetiansk

Jo, bilen blev såld iallafall följande dag. Och allt ser ut ha gått bra.

Idag firar vi venetiansk, villa-avslutning. Jag har int skrivit dagbok så ofta som jag brukar. Det känns som att livet är på nåt sätt lite kaotiskt eller är det, det, att det händer för mycket. 

Jag har tvingats denna vecka äta mindre och att inte äta nåt i två dagar. Nu kan jag verkligen inte förstå dessa som frivilligt går med i till exempel serien "Alone". Inte ens för en stor summa pengar sko jag göra det.
Jag hade svårt att klara två dagar. 

De två kvinnorna på hvc var så otroligt härliga!! De visste hur obehagligt det jag var på, är, och jag sko vilja berätta till dem hur tacksam jag är och var över deras bemötande, men i min konstiga yrsel glömde jag. Men allt såg bra ut, bara några lindrigare problem. Så skönt!

Sonen har nu bott två veckor i Esbo, och skolan börjar, hurraa på måndag!!
Då får han komma in i svängarna och förhoppningsvist få roligt mitt i studerandet. Men jag söker efter en ny lägenhet åt honom. Vi har gett upp hoppet med AYY, som verkat anse att det första han borde göra när han flyttar in är att städa det äckliga köket som inte någon städat på åratal. 



Jag tycker det är skamligt och jag undrar om de som flyttat ut har fått sin garantihyra tillbaka. Den borde ha använts till nån städfirma. 



Igårkväll var vi och hälsade på sköna grannar. Vi blev bjudna på vin med grillat och paj.

Ikväll blir det en sväng till mamma och dottern, mina systrar och alla de hör ihop med, kommer oxå. Har själv lite smällare att avfyra. Fåse hur Finn klarar det. Idag när jag promenerade var det nog några smällare som hördes men det tycktes inte vara så farligt.