13.9.08

Bloody vacuum cleaner!!

Att jag ska alltid ha så otur med mina dammsugare! Nu igen lossnade dendär förb****de Twinnern som jag köpt. (ändan som man suger upp dammet med) Den sprack i sömmen:-/
Nej, det går inte att sy fast den, den är ju gjord av plast!!
Har nångång tejpat den jag hade före, men det fungerar ju inte alls. Den svänger ju int då som man vill den ska göra!
Så nu igen blir det att sopa tills jag får en ny köpt, och det brukar ta så länge förrän jag kommer mig till affären var de säljer dem:-/

På jobbet har denna vecka varit lite annorlunda. Min bästa jobbarkompis Linda har fått ryggskott, så hon har varit borta i flera dar. Det är alltid lite konstigt att jobba ensam! Men man kan ju prata med sig själv.
Man märker nog ganska fort hur bra det är att vara två, för nu har jag ju gjort hela jobbet själv och det är klart att det är lite tyngre.
Igår målades en durk som hör till en 800, så den är ju inte direkt liten. Jag vaxade dan före och var lite orolig att jag skulle vara ensam om att måla den, men som tur var hjälpte en annan till när jag skulle måla så då gick det snabbt! Oxå när ytmattan skulle läggas på hade jag hjälp så jag behövde inte alls vara orolig om jag skulle hinna få det klart innan helgen.
Nu åker de flesta till UPM, eftersom man där har stagnation, så det kommer att var tyst och tomt. Förhoppningsvist har min jobbarkompis blivit bättre, så jag håller tummarna att hon ska komma tillbaka! Ryggskott är inte att leka med så jag ska nog se till så att hon tar det lugnare.:-)
Hon har blivit opererad för diskbråck, och jag läste att ryggskott kan bero på det. Kan man få diskbråck igen? Isåfall kanske hon hamnar på op:n igen...det skulle inte vara bra!

Hemma är det lungt just nu....alltid skönt på lördagar när man inte har nån press på sig att laga läxor och fixa morgondagen...
Imorse plockade vi bort utemöbler och parasoll, klättrade uppför stegen till vindsvåningen och tog ner vinterkläder, vantar, mössor. Så nu har jag hur många tvättar som helst att tvätta.
Det ryms inte heller så mycket i maskinen när man puttar in dessa tjocka vinterkläder som är så påsiga! Tillbaks till städandet och tvättandet nu....