30.6.24

Bullar och Ytteresse

Fredag kom och jobbet blev klart och jag cyklade hem vid halvfyra. Det känns som att missar sommaren när man jobbar varje varm dag. Vi har dessutom inga fönster i lagret, och kanske det är bäst så, så behöver man inte bli harmad. 

Men i fredags hamnade jag ut i solskenet och köra trucken flera gånger och det var hett och min bh kändes fuktig av svett. Inte speciellt fräscht. Det är då som man blir sorgsen över att inte bara kunna transportera sig till havet.

Igår lördag var det lite mulet mellan varven och kyligare. Jag bakade bullar.



På kvällen körde jag till Ytteresse. Systern och hennes familj hade åkt till Piteå på en fotbollscup. Flera av deras barn spelar fotboll. Så yngsta systern som kommit från Sydney bodde där under helgen för att ta hand om de två 🐱 🐱. 

Eftersom hon var ensam åkte även jag dit och tillbringade lördagkvällen med henne och även sov över. Vi hade sminkkväll. 


Nej, det hade vi ju inte alls. Dethär är ett av de fulaste Snapchat filtren man hittar. Vi verkar alltid återvända till dessa när vi ses.


Söndag vaknade vi redan vid 7, men vi fortsatte sova och steg upp runt nio.

Jag kokade kaffe och gick ut och satt på terrassen. De bor och har ett helt underbart ställe där i Ytteresse.

Körde systern till Bosund och vidare hemåt. Tog en promenad med hundarna som var så glada att se mig. Älsklingen gjorde pizzadeg 😍 som vi ska äta ikväll.