30.6.22

Seglade

Tyky dagen igår var så kul!! Jag valde fyräventyr och paddling. Det var mycket myggor i skogen på fyräventyret och närmare 30 graders värme, men det fick inte ner humöret. 

Paddlingen var jättekul. Jag och en annan jobbarkompis paddlade i en kanadensare. Det fläktade bra på sjön och vi hittade till och med en cykel i vattnet under en bro. Kokkola har mycket vackra områden i kanalen nära Mustakari. De röda båtstugorna som står på rad i kanalen är så otroligt vackert. 



På kvällen åkte jag för andra kvällen i rad till Pörkenäs för att simma i havet. Skönt, så skönt att få svalka sig. 




Idag blev en annan riktigt rolig dag. När jobbdagen slutade vid halvfyra fick vi åka med på segeltur. Älsklingen och flera andra skulle och testsegla och jag sko åka med. I sista sekund beslöt sig min jobbarkompis att oxå stiga ombord, och frun till en jobbarkompis som kom med, en till vänlig själ gjorde att det blev en riktigt härlig och njutbar seglats. Seglen hissades upp och jag tyckte det var så spännande och så kul att se på nära håll hur allting förlöper. Jag är riktigt glad och nöjd och tacksam. Jag jobbar på världens bästa arbetsplats!



En dag kvar och så börjar semestern....