1.7.09

Hjärtlösa KRÄK!!!

Kvinna försökte kidnappa treåring på badstrand:
TAMMERFORS.

En treårig flicka försökte föras bort från sin mamma på en badstrand i Tammerfors. Kommissarie Arto Köykkä säger att fallet är väldigt ovanligt.
En kvinna från Tammerfors var på badstranden med sina två barn och sin egen mamma på tisdagen. Vid halv femtiden gick en främmande kvinna fram till den treåriga dottern. Kvinnan kramade flickan, tog upp henne i famnen och började gå bortåt. Barnets mamma sprang efter kvinnan och tog bort sitt barn från kvinnans famn.Polisen ber eventuella ögonvittnen att ta kontakt. Kvinnan som möjligen var utländsk hade sällskap av två andra personer och de använde möjligen en bil. De två kvinnorna och mannen är alla omkring 20 år och mörkhåriga.Ögonvittnen kan kontakta polisen på numret 0718745610 eller 071874 5800

Onsdag

Senare idag blir det ett litet kalas. Dotterns f.d klasskamrat kommer på ett litet kalas. Det är så roligt att de håller kontakten. Senare ikväll får dottern åka med till deras sommarstuga och ska sova där. Det är nog första gången vi haft såhär många olika kalas för en person som fyllt år. 4 olika. :-)

Idag är det molnigt, och det blåser som vanligt. Kanske det nu är slut på de soliga dagarna.
Vet ni vad? Nu får du börja ta med dig en TESKED oxå till stranden. För om man ska få så mycket solkräm på sig som rekommenderas så ska man använda 6 tsk solkräm:-)
Piratebay kommer att bli betalsajt. Säkert positivt detdär. Och fildelarna kan förtjäna lite pengar. Men hur ska det månne gå för andra siter? Finns t.ex Kazaa kvar? Eller alla de andra fildelningssidor?
Michael Jacksons kropp visas opp på fredag. Han skall tydligen begravas på Neverland.
Har ni kollat filmen, om varför flera tror Michael Jacksons död e fejk?
http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5447370.ab

Skrämmande att läsning om denhär bakterien!
Olle, 38år:
En elak köttätande bakterie började kalasa på muskelvävnaden på höger armen så man var tvungen att amputera bort den.