24.2.24

Sportlov

Jag kan väl för första gången på länge säga att jag har sportlov. Ingen spanska, ingen Alphakurs och ingen Zumba den kommande veckan. Men jag jobbar iallafall hela veckan. 

Veckan som gått började bra. Jag tog emot varor som lämnat från veckan innan och måndagen var lugnare. Men de följande dagarna kom det väldigt mycket varor och jag hann inte riktigt med. Igårkväll syntes inget mål i sikte och jag trodde skulle jobba övertid. Jag var totalt tömd på energi vid halvfyra, men hade hunnit gå igenom det mesta. Jag hinner inte alls plocka in i hyllorna i nya lagret. Så det plågar mig en del. Det värsta har inte en ens hänt ännu. Flytten och stängningen av gamla Baltic Yachts. Jag har ingen aning om vart vi ska lägga alla saker. Det känns som något oöverkomligt just nu.

När jag kom hem igårkväll, efter att ha handlat ingredienser till tårta och middag,  gjorde älsklingen en delikat pasta med egengjord pesto, vegetarisk alltså, fastetiden att ära och jag bakade tårtan, som vi tar till Ytteresse för att fira min systers 40 åriga födelsedag. 

Ni hittar Moussetårtan här under mina favoritrecept.

Lyssnar på musik just nu och vilar ut....