29.6.19

Historiskt ögonblick😊

IgÄr var det ju verkligen ett annat historiskt ögonblick i vÄr familjs liv. Dessa ögonblick kommer oftare nu nÀr barnen blivit vuxna.

BÄde vemodigt och med en kÀnsla av förtjusning Àr det ju. Efter jobbet, Äkte jag och 20-Äringen, han som kom frÄn armén pÄ Midsommar, och stÀda den lÀgenhet han ska börja hyra. Jag skulle nog gÀrna ta min sÀng med redan idag, sa han....
....sÄ vi lade bilkÀrran pÄ och Ät en snabb skrÀpmatsmiddag, handlade lite mat och rengöringsmedel och körde till BennÀs.
Det Àr verkligen en ljus och fin lÀgenhet.

Vi stÀdade tills 20-Äringen mÄdde dÄligt av kemikalierna och fukten frÄn vÄr badrumstvÀtt och den usla middagen vi Ät. LÀgenheten doftade iallafall ren och frÀsch nÀr vi for dÀrifrÄn.

Senare pĂ„ kvĂ€llen tog han sin cykel och cyklade förnöjsamt ivĂ€g till sitt nya hem, som ligger ca 10km bort😁❤
Och han berÀttade att han sovit svinbra i lÀgenheten!

Jag kÀnner dendÀr förtjusningen han kÀnner. Men pÄ samma gÄng sÄ kÀnns det vemodigt. Hoppas ju att han Àr och förblir lycklig! Och klart jag redan oroar mig för om han kan laga ordentligt mat till sig och att ekonomin gÄr bra!


Min nackspÀrr och stegring fortsÀtter.
37,5 visar termometern idag....trots det vill jag inte vila. Jag ska pÄ dotterns kalas och sen vill jag Àven hjÀlpa till med slipandet.

Nu Àr det snart midnatt och efter dotterns kalas Äkte jag hem med pojkarna och började stÀda deras skÄp och resten av lÀgenheten.

PÄ bordet satte jag blÄklockar i en vas som jag hittade vid huset....