28.12.09

Måndag känns konstigt..

Vardagen kom idag, men snart är det helg igen....nyårafton redan på torsdag och sen blir det lång helg igen. Varför är man inte så smart att man sparar lite extra pengar och reser iväg nåstans under jullovet? Perfekt skulle det ju vara att ta in på ett badhotell en natt eller två och simma och bada bastu och simma igen och ja....kanske nästa år:-)
Nyårsafton har vi inte alls planerat så vi tar dagen som den kommer....dottern har kvar några raketer tror jag, sedan ventiansk, så det blir att tända på dem.
Har varit ute och skottat snö ikväll, det kommer mera hela tiden, men tyvärr blir det varmare hela tiden så jag är lite rädd att det kommer att bli för varmt!!
Tänk t.ex om det börjar regna:-/
Åkte i pulkbacken idag, på "rävabrä" som vi kallar det:D och det var lite guppigt och snön yrde i ansikte och for innanför skorna, så man såg nog ut som en snögubbe när man var klar.
Gick sen genom skogen med pojkarna, fick för oss att titta in en sväng till brorsans, och fast det var kväll och mörkt lyste snön upp skogen. Vi kom fram, vi har inte sett deras julprydnader i huset:-) så vi tänkte kika in och titta, men vi svängde nog ganska snabbt i dörren när vi fick höra att de har maginfluensa. Hoppas de kryar på sig.
Mysigt såg de iallafall ut att ha där, när vi kika genom fönstren.