5.4.09

Söndagkväll


Då har helgen åkt iväg i racerfart...igen...

Nu är jag så mätt! Vi har varit och hälsa på hos min bror och hans fru. Båda deras barn fyller år nästan samtidigt, så idag bjöd de på kalas! Och vilka underbara härligheter det bjöds på!

Det var 3 sorters chips, men 3 olika dipsåser, det var skinkpaj, och till det fanns ett grönsaksbord var man fick plocka åt sig gurka, morötter, kål, vindruvor ost m.m

Sen fanns det chokladkaka/tårta, kommer inte ihåg vad det hette, men den fanns i Birka-tidningen och den var så god, suckerkaka eller nåt? Till den serverades grädde.

Sen fanns det hembakade enorma muffins med bär och vitchoklad i. Och sen ännu goda småbröd! Så mätt, så mätt blev man! Skulle så ha velat äta mer av allt det goda, men det rymdes inte! Min syster kom oxå på besök, hon bor 100km bort och vi ses alltför sällan. Och det var så roligt att få träffa henne. Saknar henne enormt när hon är så långt borta! Men då det är ju bra att ha 2 systrar. Den andra bor ganska nära som tur. Annars hade jag väl fått fnatt av saknad!

Aggh och bläää....min dotter har religionsprov imorgon och vi har inte övat så mycket vi skulle ha behövt!! Kommer nog att bli sent ikväll....med att förhöra när hon läst lite till....