3.7.23

Regn

Steg upp vid sex. Kokade kaffe som älsklingen och jag drack och åt morgonmål med Reissumies.

Jag tog en promenad med Finn och sen åkte älsklingen till jobbet. Och jag gör precis det som jag inte sko göra. Jag ligger i sängen och gör ingenting. Det regnar ute och är endast +12 grader. Men inte vet jag om det gör mig så ledsen just idag. Jag ska vila en stund till och sen kanske fortsätta med fönstertvätt. Jag har ju trots allt en hel del fönster kvar.....

... jag hörde min arbetstelefon ringa där nere. Fåse hur många gånger den ringer idag.

På torsdag åker jag, dottern och mamma till Helsingfors. Bara en natt. Så vi måste ta ut allt. För en natt är inte tillräckligt i storstan. Min plan är att stanna på Böle och gå runt i köpcentret Tripla. Och sen åka in till stan. 

Jag sov till elva. Skönt var det! Men sen kom jag på att det vore en perfekt regnig dag att baka. Så jag bakade från mina Favoritrecept.

Så jag gjorde degen till de goda bullarna. Har ni inte testat dessa bullar ännu har ni verkligen gått miste om något fantastiskt. Ni hittar dem under mina Favoritrecept. 

Under tiden bullarna jäste, bakade jag "Soft Oatmeal cookies" som också är från favoriterna. Och ännu medan jag väntade på att bullarna jäste bakade jag "King Arthurs Banana bread". Helt otroligt vilken skillnad det är på King Arthurs, jämfört med den enkla jag bakade sist. Den jag bakade idag är så underbart saftig och god.

Soft Oatmeal cookies 





Och om en timme åker jag till Studio Z på Muscle Mix. Första semesterdagen blev inte helt slö.

Jumppan var riktigt kul💪🥰