25.7.19

Omtumlad

Jag är fortfarande omtumlad av alla känslor de som står mig/oss nära har gett oss! Jag vill alltid bära med mig denna känsla!
Det är något så heligt och fint över det! Jag känner hur välsignade vi är och jag känner ju, att vi finns med i deras tankar, för denhär kärleken man känner, den är en del av något större!

Idag på min att-göra-lista är att köra tillbaka med "lånade" saker. Underlägget från tårtan ska tillbaks till Två systrars söta. Vidare till Juthbacka med vinglasen och porslinsskålar. Och även till Sunds med glas-vaserna.

Vädret är fortfarande pä vår bästa sida. Det blir varmt!!

Så efter att ha kört ut de lånade sakerna, cykla jag med minstingen in till stan och gjorde nytt pass! Jag behöver inget nu, men allt sånthär ska man fixa när man har semester. Körkortet får jag fixat imorgon.

Sen cyklade jag till Fäboda för att spendera dagen tillsammans med min syster och hennes pojkar.
Vattnet var varmt!! Kunde knappt tro det!
Så jag simmade. Första doppet för i år!!
Nu är jag solbränd trots att jag använde solskydd med 20.Ikväll har vi ätit pyttipanna...

Mitt efternamn är annars nu, Duhamel. Och namnet är franskt-kanadensiskt.
Namnet kommer från hamlet. Hamlet betyder "liten by".

Duhamel är ett historiskt efternamn från familjer i norra Frankrike och Belgien, särskilt från Normandie, Picardie och Romantiska låga länder (Artois och Romance Flanders), vilket betyder från hamlet, hemifrån eftersom byn kommer från rotordet hem. Genom migration är detta efternamn också ofta i östra Frankrike och Schweiz och genom offshore-migration i USA och främst i Kanada

Efternamnet från Duhamel kommer från ett gammalt franska ord "hamel", vilket betydde "husstam." Det användes troligen först som ett namn för att beskriva någon som bodde på en gård i utkanten av en huvudstad, eller för någon som bodde i en liten by