3.8.10

Michael Jackson....

Jaha, då visste ni väl vid dethär laget att mitt förra inlägg var bara en bluff! Hoppas ni fick lika roligt som jag! :D
Läser på Billboard att man tänker ge ut ett Michael Jackson album nu efter hans död. Är det inte lite respektlöst? Nu när det inte är han som får pengarna, vem är det som ska ha alla miljoner som kommer in med det albumet? Respektlöst eller kanske mer girighet!
Och va bra att det finns nån kändis som säger sin åsikt om det!

Såhär säger Will.I.Am:


"Jag tycker inte att albumet ska komma ut. Det är illa, sade han. "Han var en perfektionist och han skulle inte ha velat det så. Hur kan man släppa ut ett Michael Jackson album när Michael Jackson är inte här för att godkänna det?"

Will.i.am samarbetade med Jackson på återutgivningen av "Thriller" i 2008 med remixade versioner av några av albumets klassiska låtar. Han sade Jackson var mycket noga med alla aspekter av hans musikaliska produktioner, från hans sång, för arrangemangen som instrument.

"Nu när han inte är en del av processen, vad gör de? Varför skulle man sätta en ut en bandning så där? Eftersom han var en vän till mig, jag bara tycker att det är respektlöst, sade han. "Vad är det för fel med det som han redan bidragit till världen?"

The Jackson egendom svarade inte på en begäran om kommentar.

På frågan om den höga efterfrågan på nya Jackson musik, svarade will.i.am: "Så vad? Man ska inte vara respektlös när någon är borta. ... Hur mycket kan man suga av hans energi? ... freaking parasiter! "