17.10.21

Back in New jersey

Igår när vi flög hit till New Jersey var flygresan lite skrämmande. Det var en turbulens jag inte upplevt tidigare. Det började med att flygplanet måste störtdyka snabbt nedåt för att undvika den, tror jag, men det var väldigt skrämmande för mig den turbulensen som höll på i några minuter efteråt. 

När vi landade kom även en vind så att flyget vinglade till, men piloten fick ner flyget tryggt. Flygvärdinnorna gjorde ingen sista check före landningen på grund av turbulensen, så nu förstår jag t.ex varför de varje gång påpekar att man ska ha serveringsbrickan och armstöden på plats. Tur att jag hade älsklingen med, annars skulle jag säkert blivit smått hysterisk.

När vi landade på den lilla flygplatsen, var det en man som föll ihop, undrar om han fick en hjärtattack. Genast börjades återupplivning, så jag hoppas det gick bra. Vi fortsatte ut till bilen, så jag vet int hur det slutade. 

Idag ska vi ha brunch här med de andra. Vi hörs.




Det är inte alls ovanligt att ha stora supermoderna bilar här med detdär extra brumbrummet.


Leaving Florida

Idag fyller minstingen 18 år!! ❤❤❤

Just nu sitter vi på flygplatsen i West Palm Beach. Vi flyger till Trenton. Idag har vi shoppat lite smått och gott. Här ser man redan julsaker i affärerna. 

Walmart

Resten av dagen spenderade vi lungt tillsammans med svärfar och hans fru.