24.4.10

Till Tropiclandia åkte vi med 2 bussar, simmade i varmt härligt vatten, lunchbuffé efter badet. Gottgott! Och blev mätt som en plätt...näe, inte så! Mätt som en jätt! Det var roligt. Alltid lika trevligt och roligt att resa med hockeygänget! Hela resan gick smidigt. Vi kom hem redan runt halv 3 och på lördagar har pojkarna även fotboll klockan tre, så jag lovade köra dem ifall de ville träna. Så det blev en snabbsväng hem på typ 2 minuter och vidare....hem igen och tillbaks igen med du mindre juniorerna. Jag har kommit på att jag mår bäst när jag får ha det lite stressigt. Det ska vara bråttom och fart och fläkt, då är mitt humör på topp. Adrenalin?:D

Väl hemma runt sex och då var mitt adrenalin säkerligen på topp ännu, även om jag sov typ 3 timmar eller mindre inatt. Så ut skulle vi alla. Städade opp här utanför lite....rastade hunden, kollade skräckslaget på när barnen studsade på mormors studsmatt. Jag blir aldrig van med den mattan, jag kan inte se på! Det ser så farligt ut! Och då studsar jag ju själv ibland och det känns ju inte så farligt....men att se på är värre!:)
Nu har jag äntligen lugnat ner mig lite och kan slappna av, efter att jag städat huset:) tvättat hunden....och druckit kaffe....:)