8.11.07

Torsdag 8 nov

Denna dag, ett liv. Ja, visst e det så som han, gubben i Saltkråkan säger. :-)
Och så är det ju!
Livet rusar iväg och här sitter man framför en dator istället för att ta vara på all denna tid som livet erbjuder.
Allt roligt man vill göra, så kostar pengar. :-/ Visst är det så?
Men så finns det ju så mycket man borde göra, tråkiga saker, som man helst inte vill göra.
Som att städa vareviga dag?? Tvätta kläder?? Livet är så kort, så varför ska man hela tiden jäkta med allt vad hushållssysslor innebär?? Jag borde lära mig att ta vara på tiden.
Visst man behöver städa och laga mat osv, men själva tänkandet, att man hela tiden har stressen i huvet att detdär måste jag göra idag, det tär på humöret.
Nåjaa, detdär var mina funderingar idag.
På jobbet idag har vi fortsatt laminera den enorma hytten. Det känns faktiskt som att man skulle bada i harts när man gör den. Även om vi har dammhalare på, plasthandskar, syremask, så kommer det ääändå klibbig harts här och där. Så nu idag när klockan närmade sig tre, så var vi inte precis glada....kändes som att allting var så krångligt....:-(
Ändå så har det gått bättre denna gång, än när vi laminerade hytten senast.
Nu håller man på och förlänger flera båtar, kan inte förstå vad det gör för nytta för en kund, varför han behöver detdär xtra utrymmet på typ 50cm...?? eftersom det kommer en maaaaaaassa arbetstimmar till att förlänga en båt. Jag undrar om priset stiger så högt för den skull att det är värt det. Nåjaa, det är väl inte min sak att undra på, kunden har ju alltid rätt eller?
Just nu är jag jättetrött, jag vet inte varför, men när jag sätter mig till datorn blir barnen som tokiga. Jag får absolut inte slappna av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar