17.3.08

Så var det måndag....

....men som tur är det bara 4 arbetsdar denna vecka och nästa!!!:-)
Helgen förflöt snabbt, i lördags hade vi pojk-kalas, så det var 14 barn allt som allt här. 9-åringen fick fina presenter och det tog inte många minuter förrän han hade fått ihop ca 20e av pojkarna som kom. Min äldsta dotter och hennes kompis hade ordnat lekar: vatten i skon, frågesport, skattjakt, griseknorren m.m och priset till de som vann i de olika lekarna fick chokladägg (passade ju bra nu) I skattjakten fick alla en lakritsstång.
Jag hade bakat flera kakor under lördagsmorgonen som det bjöds på, kokat knäck, hade glass med strössel m.m så jag tror att alla blev mätta och belåtna.
På kvällen kom mamma hit och igen blev det kaffe och annat gott.
Sen senare på kvällen tittade vi på Melodifestivalen, och det var min favoritlåt som vann:-)
Min man kom hem först klockan 2 på natten, efter att ha varit till Helsingfors med sin bror och hämtat en bil som hans bror köpt.
Söndag, sov och slappade hela dan som vanligt, och på kvällen kom svärmor och svärfar hit på kalas, och igen blev det en massa kakor att sätta i sig....
Idag, måndag har det gått ganska trögt, redan från morgon började vi laminera fast en balk och det är jobbigt, man står nästan med huvet ner och fötterna upp, så det är obekvämt!!
Senare på dan var det lite lugnare, hjälpte till när man målade i ny färg i skrovet och modulen, genom att fylla på mål. Luktar starkt, så det är jätteviktigt att ha mask på sig då!
Nu ska vi fa och sova.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar